Dating

Derfor skal du ikke like alle på Tinder

Tinders algoritme virker ved hjælp af “Elo rating systemet”. Forestil dig, at begge personer der muligvis kan matche har en værdi mellem 1-10. Denne værdi er bestemt ud fra hvor mange der har swipet og liket personen. Så en 10’er, hvor alle swiper højre kan ikke se 1’erne og omvendt.

Samtidig kan du blive skyggebanned, hvis du bare swiper like på alt og alle, da Tinder ikke kan se forskel på dig og en bot der liker alt. Dette kan betyde din værdi falder. Samtidig kan du i nogle tilfælde ikke bruge Tinder i 12-24 timer – andre gange over flere dage.

Derfor skal du ikke swipe til højre på alle, men derimod se på billeder og evt. profiltekst og tage en beslutning ud fra det. Derfra kan Tinder finde dit niveau – ellers ender du i bunden og i værste fald bliver skyggebanned.


	

One Comment

  • Markus

    Hvordan gør det på nogen måde Tinder til en bedre oplevelse for flertallet? At kun 10ere kan date hinanden og de grimme lige så, ligner for mig opskriften på en katastrofe. Platformen burde være neutral og udelukkende vælge ud fra egne præferencer for at flest mulige har en chance. Men som ved alt andet ‘gratis’ SoMe så lever Tinder af at sælge personlige og private data til reklamefolk, så er det nok kun et spørgsmål om tid før de står i en lignende krise som Facebook med beskyldninger om at manipulere med virkeligheden og videresælge folks intime data til skumle bagmænd, for det er det der foregår. Når Tinder aktivt har besluttet sig for at genskabe klassesamfundet inden for kærlighed og erotik, så vil folk uvægerligt ende op ulykkelige, når der sættes kunstige grænser op for datingpølens indhold af potentielle fisk og fangster. I virkeligheden har folk jo langt bedre muligheder for at se bort fra folks sociale status og økonomi og give personligheden et forsøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *