Dating

Sådan skal profilbilledet se ud på Tinder

Hvorfor egentlig arbejde med sit tinder game?

Efter der er blevet skrevet om hvorfor du ikke skal like alle på Tinder, så er vi kommet til billederne. Hvis du alligevel bruger et par timer om ugen, hvorfor så ikke optimere dine chancer? Hvis du med næsten ingen arbejde kan hæve dit niveau fra almindelig standard knallertdude fra havnen, hvorfor så ikke gøre det? Eller bare fra nogenlunde til så højt som muligt? Det kan virke overfladisk og ja, pigerne burde bedømme dig på din personlighed. Det gør de bare ikke altid. Din indsats behøver ikke være stor og dine billeder ligger alligevel og svømmer rundt på andres Tinder, hvor du bliver bedømt – hvorfor så ikke vise dem dine bedste sider? Det er en investering, som meget hurtigt kan vise sig at være meget værd på den korte og den lange bane.

Der er en tendens til, at folk tager ekstremt dårlige billeder af sig selv. Om det er på Badoo, Tinder, Happn osv., så er billeder vigtige. Det ér det første indtryk du bliver bedømt på – ikke profiltekst, hobbyer, status, o. Lign.

Der er især en tendens til at tage selfies nedefra med underlig dobbelthage, toiletselfien med alt der dertil hører med; dårlig belysning, telefonen med på spejlet og selvfølgelig tandpasta på spejlet. Ellers kan du alternativt kun have ét dårligt, pixeleret billede, så det modsatte køn lige kan ane hvordan du ser ud. Ingen af disse billeder er, ikke overraskende, en god idé.

Billederne (ja, flertal) skal ses som vejen til interesse og sikre godkendelse til det næste skridt: Beskeden. Noget, som der vil komme mere info omkring i den nærmeste fremtid. I skrivende stund kan du uploade 7 billeder på Tinder. Jeg anbefaler du bruger dem alle, men på hver sin måde. Alle 7 billeder skal vise noget. Hav et fra en ferie, ét hvor du har gang i en hobby, et hvor du dyrker noget sport, klapper et dyr osv.

Det første skal være vellignende, hvor du skal være klædt godt på og dit ansigt skal være hovedfokus. Prøv at få en baggrund ind også.

Husk dine billeder godt må peacocke lidt og få lidt opmærksomhed. Hvis du laver noget spændende på et billede, så har folk også en mulighed for at skrive noget til dig først – ”ser fedt ud, hvor ofte surfer du?”, ”hvordan var Miami? Jeg har altid godt ville se det”, ”hvordan var det at svømme med delfiner?”

Husk, ikke alle læser profiltekster. Så med dine billeder kan du vise en masse.

Hvis du selv tager billeder, så prøv at tage en masse billeder fra alverdens vinkler. Find ud af, hvordan dine øjne ser ud fra forskellige vinkler og brug det du kan bruge til noget. Arbejd med at smile uden du smiler for meget og ligner en lalleglad tumpe.

Gør en indsats og få mere ud af noget du alligevel bruger tid på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *