Underholdning

UFC 239: Jones vs. Santos

UFC er klar på lørdag med et flot main card:

Jon Jones – Thiago Santos

Amanda Nunes – Holly Holm

Jorge Masvidal – Ben Askren

Luke rockhold – Jan Blachowicz

Diego Sanchez – Michael Chiesa

Der er blandt andet tale om 2 titelkampe mellem Jones – Santos og Nunes – Holm. Efter Jones besejrede Anthony Smith er han nu tilbage for at forsvare let-sværvægtsbæltet. Efter Santos besejrede Jan Błachowicz i Prag og Jimi Manuwa er han nu tilbage efter 2 stærke kampe. Jon Jones virker dog ustoppelig og det er svært at se, hvem der skal besejre ham. Daniel Cormier skal dog i kamp i august, så man ved aldrig..

Nunes forsvarer også sit bælte mod udfordreren Holm i bantamvægtsklassen. Holm har ikke være i kamp i et års tid, men er dog tilbage efter hun skrev kontrakt med UFC for 6 år, mens Nunes sidst var i kamp i december, hvor Cris Cyborg blev besejret.

Masvidal mod Askren

Efter den imponerende KO-sejr mod Darren Till i London (og slagsmålet backstage med Leon Edwards efter kampen) er Jorge Masvidal tilbage mod Ben Askren. Der har været en masse snak mellem de to frem og tilbage efter UFC London, hvor Askren også var til stede. Hvis Masvidal vinder ligner det en titelkamp for ham.

Masvidal virker meget mere aggressiv end normalt i pressen og diverse podcasts og virker som om han virkelig ikke kan døje Askren. Det, kombineret med Askrens trolling kan sørge for, at lørdag bliver meget underholdende.

Askren har gang i sin Twitter efter Masvidal sagde: “I’m going to make sure his bloodline doesn’t reproduce or nothing after July 6. Extinction of the Aksren blood by the Masvidal blood.”:

Luke Rockhold er gået en vægtklasse op efter længere tids spekulation om dette. Han møder Jan Blachowicz. Rockhold og let-sværvægt ligner et match i og med Rockhold er en stor fyr og det bliver nyt og spændende at se ham i dén vægtklasse – især mod en som Blachowicz. Rockhold er også ude med riven efter Jon Jones, der er regerende champ i samme division. Rockhold har været ramt af et par hårde knockouts af Yoel Romero og Michael Bisping, så et skift i vægtklasse kan være meget fornuftigt.

Diego Sanchez og Michael Chiesa mødes også. Begge har været ustabile i deres sidste kampe med skiftevis tabte og vundne kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *